Участь в обласному конкурсі "Батл молодих поетів"


18 квітня 2024 року на базі Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості пройшов обласний літературний конкурс авторських творів учнівської та студентської молоді «Батл молодих поетів».  

У цьому році він був присвячений збереженню пам’яті про загиблих та зниклих безвісти захисників України, вихованню ідентичності та патріотизму, популяризації літературної творчості та художнього слова, збагаченню сучасної української літератури, виявленню та підтримці поетичних та літературних здібностей студентської молоді закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.

Олександрійський педагогічний фаховий коледж імені В.О. Сухомлинського представляли студентки спеціальності 013 Початкова освіта Попова Анна та Богошура Леоніла. Вони декламували свої поезії й змогли надзвичайно тонко передати власні почуття, пов’язані із трагічною сторінкою історії нашої країни – російсько-українською війною.

За результатами голосування журі Богошура Леоніла посіла ІІ місце! Попова Анна отримала також високі бали від членів журі! Твори учасників увійдуть до  збірки віршів  «Сузір’я молодих поетів». До участі в літературному змаганні студенток  готували викладачі гуманітарних дисциплін Степанова Лариса та Новікова Оксана. 

Вітаємо Богошуру Леонілу, Попову Анну та їх наставників і бажаємо їм творчих успіхів та натхнення!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Візитна картка комісії

Підсумкове засідання циклової комісії

Участь у міському конкурсі читців "Безсмертне слово Кобзаря"