Участь в онлайн-флешмобі "Єднаймо душі словом Кобзаря!"


     До 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка, великого українського поета, художника, громадського діяча, здобувачі освіти та викладачі Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В.О. Сухомлинського взяли участь в онлайн-флешмобі "Єднаймо душі словом Кобзаря!", який був організований Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» відповідно до Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року та Національної молодіжної стратегії до 2030 року.

    Головна поезія проєкту мала назву "Діалог із Тарасом", її автор - викладач коледжу Абравітова Наталія. Організаційний комітет очолювала викладач української мови і літератури Коваленко Наталія. Роль Тараса Шевченка з минулого виконав викладач фізичного виховання Александрович Ярослав, сучасного молодого Шевченка-воїна - студент відділення 017 Фізична культура і спорт Костюк Роман.

   Метою відеоролика "Як заповів навіки нам Тарас!" було показати актуальність творчості Тараса Шевченка, важливість його ідей сьогодні, під час боротьби українського народу проти рашистських загарбників.

    Циклова комісія викладачів гуманітарних дисциплін та іноземних мов дякує за допомогу в участі у флешмобі заступнику директора з навчльно-виховної роботи Ципуринді Яніні, викладачам коледжу Абравітовій Наталії, Александровичу Ярославу, Нікітіній Марії, Тарасенко Олені, Доброван Ірині, а також студентам Костюку Роману, Костюковій Анні, Заморі Анастасії.

"Як заповів навіки нам Тарас!"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Візитна картка комісії

Підсумкове засідання циклової комісії

Участь у міському конкурсі читців "Безсмертне слово Кобзаря"