Підвищення кваліфікації членами комісії. Викладачі Рудак Людмила і Коваленко Наталія

 

    Викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін та іноземних мов систематично підвищують рівень професійної майстерності Так, викладач української мови і літератури Коваленко Наталія 12-13 жовтня 2023 року підвищила кваліфікацію за програмою ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Шляхи удосконалення професійних компетентностей фахівців в умовах сьогодення". Захід було організовано й проведено ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти".  Викладач набула теоретико-методичні знання та практичні навички для педагогічних працівників щодо впровадження ключових компетентностей в Новій українській школі, удосконалила знання відносно  особливостей ментального здоров'я та психосоціальної підтримки дітей під час війни тощо. Досягнуті результати навчання підтверджує сертифікат.

    
    Викладач іноземної мови Рудак Людмила взяла участь у вебінарі "Minecraft Education: Game-Based Learning (GBL) на уроках англійської мови", який провела на освітньому проєкті "На Урок" Ярова Анастасія, учителька англійської мови КЗО «СЗШ №54» м. Дніпро. Зміст заходу містив такі питання:
  1. Що таке гейміфікація та Game-based learning (GBL).
  2. Як почати працювати з Minecraft Education.
  3. Методика «Архітектор».
  4. Розвиток соціально-емоційного навчання за допомогою Minecraft Education.

    Рудак Людмила ознайомилася із теоретичними засадами методики гейміфікації та game-based learning (GBL), дізналася, як почати використовувати Minecraft Education на заняттях англійської мови та отримала практичні кейси його застосування.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Візитна картка комісії

Підсумкове засідання циклової комісії

Участь у міському конкурсі читців "Безсмертне слово Кобзаря"