День української писемності та мови - 2023



27 жовтня 2023 року в Олександрійському педагогічному фаховому коледжі імені В.О. Сухомлинського пройшли заходи до Дня української писемності та мови, які були підготовлені й проведені викладачами циклової комісії гуманітарних дисциплін та іноземних  мов: Новіковою Оксаною, Коваленко Наталією, Степановою Ларисою, Кісєєвою Юлією. Організація відбулася за підтримки заступника директора з навчально-виховної роботи Ципуринди Яніни. 

Зранку викладачі й студенти мали можливість взяти участь у громадянській акції «Українська мова – це модно!», виконавши цікаві мінізавдання з різних розділів мовознавства. У фоє коледжу можна було ознайомитися з тематичною виставкою та стіннівкою «Мова – це наша зброя!». Особливим заходом цього дня став Радіодиктант національної єдності – 2023, до написання якого долучилися працівники і здобувачі освіти коледжу. 

Текст К. Калитко «Дороги України» ще раз підкреслив красу українського слова, що здатне зобразити неповторність рідної землі навіть у буремні часи та об’єднати патріотів країни на шляху до Перемоги!



         

          
          








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Візитна картка комісії

Підсумкове засідання циклової комісії

Участь у міському конкурсі читців "Безсмертне слово Кобзаря"