Батл молодих поетів

20 квітня 2023 року на базі Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості пройшов обласний літературний конкурс авторських творів учнівської та студентської молоді «Батл молодих поетів».  

Олександрійський педагогічний фаховий коледж імені В.О. Сухомлинського представляла студентка 11 групи спеціальності 013 Початкова освіта Попова Анна. Вона декламувала свої поезії «Перші дні» та «Вдома» й змогла надзвичайно тонко передати власні почуття, пов’язані із трагічною сторінкою історії нашої країни – російсько-українською війною.

За результатами голосування журі Анна Попова посіла І місце! Її твори  увійшли до  збірки віршів учасників батлу «Сузір’я молодих поетів», вона нагороджена дипломом переможця й цінними подарунками. (До участі в літературному змаганні студентку готували заступник директора з навчально-виховної роботи Яніна Ципуринда та викладач гуманітарних дисциплін Оксана Новікова).

Попова Анна також отримала право взяти участь у щорічному Всеукраїнському літературному конкурсі імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг!», який відбудеться незабаром.  

Вітаємо Попову Анну з перемогою й бажаємо їм творчих успіхів і натхнення!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Візитна картка комісії

Підсумкове засідання циклової комісії

Участь у міському конкурсі читців "Безсмертне слово Кобзаря"