Підвищення кваліфікації членами комісії. Викладач Людмила Рудак

 

Члени циклової комісії викладачів гуманітарних дисциплін та іноземних мов Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В. О. Сухомлинського постійно працюють над підвищенням свого професійного рівня. Так, викладач англійської мови Людмила Рудак  2 листопада 2022 року взяла участь у вебінарі з теми: «Формувальне оцінювання на уроках англійської мови (і не тільки)», що був проведений на платформі освітнього проекту «На Урок» вчителькою англійської мови, заступником директора з імплементації STEM-освіти Кропивницької гімназії імені Тараса Шевченка Ганною Дудіч.

Метою вебінару був розгляд та аналіз інструментів формувального оцінювання на традиційному уроці та при дистанційному навчанні, які можна використовувати на заняттях з англійської мови та під час викладання інших дисциплін.

Спікер ознайомила слухачів із термінами, що стосуються оцінювання, запропонувала цифрові інструменти для формувального оцінювання під час дистанційного навчання, рекомендувала англомовні ресурси, на яких можна знайти додаткову інформацію з теми.

Наприкінці роботи учасники вебінару виконали тестові завдання, за результатами яких отримали сертифікати, що засвідчили підвищення кваліфікації.

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Візитна картка комісії

Підсумкове засідання циклової комісії

Участь у міському конкурсі читців "Безсмертне слово Кобзаря"