Участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Фахова передвища і професійна освіта: теорія, методика і практика»

 

    21 жовтня 2022 року викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін та іноземних мов Оксана Новікова, Юлія Кісєєва, Наталія Коваленко взяли участь у роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фахова передвища і професійна освіта: теорія, методика і практика», що проводив Науково-методичний центр ВФПО спільно з Національною академією педагогічних наук України.

    Під час онлайн-зустрічі викладачі почули багато змістовної та корисної інформації щодо організації освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти на сучасному етапі розвитку освітньої галузі в Україні. Доповідачі акцентували увагу на особливостях роботи в закладах освіти в умовах викликів сьогодення, на завданнях та перспективах їх розвитку. Було розглянуто також нормативно-правове забезпечення  діяльності у закладах ФПО, інноваційні підходи до підготовки фахового молодшого бакалавра, засади змішаного навчання в закладах освіти України в умовах інтеграції тощо.

        За результатами роботи конференції буде видано збірник статей, де будуть розміщені й матеріали викладачів гуманітарних дисциплін Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В.О. Сухомлинського.


Програма ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фахова передвища і професійна освіта: теорія, методика і практика»






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Батл молодих поетів

Візитна картка комісії

Підсумкове засідання циклової комісії